Crayola Creations: Emlékkönyv készítő szett

9 900 Ft
Adóval együtt )
223446_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

crayola_creations.jpg

Emlékek dekoratív füzetbe zárva!


A Crayola Creations Emlékkönyv készítõ szettjével a kislányok stílusos, trendi feliratokkal (pl. Peace, LOL, Laugh, BFF, Cool stb.) és színes mintákkal díszített, spirálozott füzetet tehetnek teljesen egyedivé. A készletben mintás papírlapok, dekorlapok, csillámos ragasztók, mini ceruzák, filctollak és matricák találhatók, amelyekkel az egyhangú oldalak ripsz-ripsz színessé és különlegessé varázsolhatók. Már csak ki kell nyomtatni néhány kedves fotót, különbözõ alakzatokat kivágni a papírokból a mellékelt ollóval, gondosan megtervezni az egyes oldalakat, majd ráragasztani az elemeket a füzetlapokra.

A készlet kreatív alkotásra ösztönzi a gyerekeket, amely során fejlõdik tervezési készségük, képzeletük, kézügyességük és esztétikai érzékük. Az elkészült emlékkönyv akár ajándékba is adható - hiszen nincs is jobb a saját kézzel készített meglepetéseknél.

Csomagolás mérete: 30 x 31 x 5 cm


A termékcsaládról:


A Crayola Creations főleg a tiniknek és a kicsit nagyobb kislányoknak nyújt élményt. A termékek közt találhatók ékszerkészítő, divattervező és kézműves szettek is, így mindenki megtalálja azt a művészeti formát, ami igazán közel áll hozzá. A Crayola Creations készletek kiváló minőségűek, ezáltal tartós használati tárgyak készülnek belőlük.
Crayola. Megbízhatóság, minőség, biztonság, tartósság.

Tartalom: 1 db füzet, 5 db mintás lap, 20 db dekorlap, 3 db mini csillámos ragasztó, 8 db mini ceruza, 8 db mini filctoll, 2 db matricaív, 1 db olló, 1 db stiftes ragasztó.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek