Écoiffer: BB Abrick Formaválogató vödör - 11 db-os

4 800 Ft
Adóval együtt )
228807_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Dugaszoljuk be a vödörházikó tetejét!


Na de nem mindegy, hogy melyik lyukba melyik dugó illik! Écoiffer: BB Abrick Formaválogató vödör játékszettjével a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a különböző formákkal. A vödör fedele úgy néz ki, mint egy cseréptető, a rajta található lyukak pedig csak arra várnak, hogy a csöppségek megtalálják, melyik színes elem illik beléjük. Ha a vödör "bendője" megtelt, teteje levehető, így a lurkók ripsz-ropsz újrakezdhetik a játékot.

A 11 db-os készlet formái között szívecske, háromszög és négyzet is található, amelyeket - kialakításuknak köszönhetően - a gyerekek könnyen meg tudnak ragadni, de akár a vödör tetejére is illeszthetik őket, vagy egymásra is rakhatják azokat, így egy színes tornyot építhetnek belőlük. A vödör és az elemek strapabíró anyagból készültek, így a gyerekek - és kistesóik - sokáig élvezhetik majd a velük való játékot.

A formaválogató játék fejleszti a gyerekek szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, vizuális érzékelését, valamint azonosító-megkülönböztető képességét. Hasznos fejlesztőjáték a legkisebbeknek.

Csomagolás mérete: 22,3 x 19 x 21,5 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek