Castle of Mind társasjáték

6 725 Ft
Adóval együtt )
126163_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2 játékos

Leírás

A Castle of Mind egy izgalmas és szórakoztató logikai társasjáték. Minden parti más, a variációk végtelenek, a stratégiát folyamatosan változtatni kell. A szabályokat nagyon könnyű elsajátítani, jól játszani viszont nehéz, mert a játékosoknak egyszerre kell figyelniük az összes korongjukra. Bárhonnan érkezhet egy meglepetésszerű támadás, ráadásul a bábuk értéke relatív.

A szabály rettentő egyszerű - a körünkben lépnünk kell az egyik korongunkkal egy szomszédos mezőre -, de az egyszerűség ellenére élvezetes és agytornáztató partikat játszhatunk, akárcsak a sakkban. A sakkhoz hasonlóan a Castle of Mindsban is le lehet ütni az ellenfél korongját - sőt, kifejezetten ajánlott, hiszen ezzel könnyítjük meg a saját dolgunkat. 3 lehetséges módon győzhetünk: ha bejuttatjuk az egyik piros korongunkat a középső piros mezőre, ha leütjük az ellenfél mindhárom piros korongját, vagy ha kialakítunk egy olyan helyzetet, hogy az ellenfelünk ne tudjon lépni egyik korongjával sem.




Igényesen kidolgozott, letisztult absztrakt játék a stratégiai társasok kedvelőinek. A társas 100%-ban magyar fejlesztésű.

A játék remekül fejleszti a logikát, a türelmet és a koncentrációt.

Átlagos játékidő: 15-80 perc
Csomagolás mérete: 30 x 30 x 5 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek