Wader: Négy évszak családi társasjáték

3 555 Ft
Adóval együtt )
173834_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1-2 játékos

Leírás

Tavasszal a fákat levelek és virágok borítják, a nyár gyümölcsszüretet eredményez, ősszel tarka levelek hullanak le a fákról, a tél pedig faggyal és hóval borítja őket - ez a természet életciklusa. Miért változnak az évszakok a Földön? Lehet-e 4 évszak minden éghajlaton? Honnan jön a hó? A gyerekek kíváncsiak a körülöttük lévő világra, szeretnék megismerni és sok kérdést feltenni. A legjobb, ha szórakozás közben válaszolunk rájuk.

A Négy évszak társasjáték során a gyerekek megtanulják felismerni az évszakokat, az adott időszak jellemzőit, és lehetőségük van arra, hogy számos kérdést feltegyenek, amelyek alapvető fontosságúak kognitív fejlődésük szempontjából. A játék a szülőknek okot ad arra is, hogy az ökológiáról és bolygónk védelméről beszéljenek. A játékosok, színes Wader építőkockákkal fa és gyermek képekkel, valamint egy pakli kártyával játszanak majd. A játékos feladata a tornyok elrendezése úgy, hogy az adott évszakra jellemző fákat hozzon létre, és a kislány ruháit összeillessze az adott évszakkal.

Játékidő: 15-20 perc
Csomagolás mérete: 9 x 20 x 20 cm

Tartalom: 15 db építőkocka: 12 db 2-pólusú kocka, 3 db 1-pólusú kocka; 8 kártya feladatokkal, öntapadós matrica ív, játékszabály.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek