The Queen's Gambit: A vezércsel társasjáték

3 840 Ft
Adóval együtt )
180111_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás


A Queens Gambit társasjáték sakk csodagyerekké akar tenni téged… anélkül, hogy valóban sakkoznál!


A híres Asmodee kiadó sok népszerű társasjáték után (Dixit, Dobble, 7 csoda, Hotel, Concept, Cortex, Robbanó cicák) ismét egy szuper újdonsággal rukkolt elő. A Queens Gambit: A vezércsel társasjáték-ot A vezércsel című Netflix sorozat ihlette.

A 2020. ősszel indított tévésorozatok egyik fő kasszasikere, A vezércsel sok nézőt és kritikust meggyőzött, így több hónapon keresztül a Netflix egyik legnézettebb tévésorozatává vált. A minisorozat két Golden Globe -ot vitt haza, a „Legjobb minisorozat” díját, továbbá "A legjobb színésznő egy minisorozatban" díj a főszereplőnek, Anya Taylor-Joy-nak járt. A sorozat kritikai elismerést kapott, és a Netflix eddigi legjobb forgatókönyve lett.
Tudjuk, mire gondolsz: „de hát ez egy sakktábla?” - Nos, ez nem ilyen egyszerű. Menjünk és nézzük meg együtt, hiszen ez a társasjáték minden bizonnyal újat fog mutatni Neked. A sakkcsodáról, Beth Harmonról, olyan asztali adaptációt kapsz, amely valahogy nem csak egy sakk-készlet.




Queen’s Gambit: A vezércsel sorozat, mint társasjáték?


A Queens Gambit: A vezércsel társasjáték valóban egy hagyományos sakktáblán játszódik, de a készítői a sakk alapszabályait kiegészítették egy 2-4 játékos számára is tökéletesen élvezhető társasjáték szabályaira. Ebben a játékban versenyezni fogsz más játékosokkal, hogy megszerezd a kártyákat (és pontokat) a tábláról, de a győzelem kulcsa az a képesség lehet, hogy előre leolvasd az ellenfelek lépéseit, akárcsak Beth Harmon! Ez vezet majd ahhoz, hogy megszerezd a győzelmi pontokat és az ellenfél kártyáit is!

A játékosok letesznek lapokat a kezükből egy sorba úgy, hogy egyszerre három mozdulatot terveznek meg. Ezután felfedik a kártyáikat és a sakkfigurájukat ez alapján mozgatják a táblán, valamint gyűjtik be a játéklapkákat.

Az alap játékötlet, hogy játékosként megtestesítsd Harmon lenyűgöző képességét, ahogy vizualizálja a táblát, és három lépést tervezz előre az ellenfeleid előtt. A játék akkor ér véget, amikor a táblán lévő összes lapkát begyűjtöttétek és a legtöbb lapot összegyűjtött játékos nyer! A mérkőzések becslések szerint körülbelül 15 percet vesznek igénybe.




Ha kíváncsi vagy, milyen lenne a sakkozást úgy megtapasztalni, mint a rendkívüli Beth Harmon…


Beth vizualizálja a sakkjátékokat a mennyezeten, ezzel áttekintést kap arról, hogyan tudja mattítani ellenfeleit. A Queens Gambit: A társasjátékban a kártyákért - és így a pontokért - a játéktáblán játszol társaid ellen. Minden körben mozgathatod a kiválasztott sakkfigurádat, de olyan körültekintéssel kell játszanod, mint Beth, hogy túljárj csapattársaid eszén és megnyerd a játékot!


A társasjáték tartalma:
• 1 db sakktábla
• 56 db kártyalap
• 4 db sakkfigura
• 36 db játéklapka
• 1 db játék szabályzat



 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek