Castle of Mind Wyvern társasjáték

10 085 Ft
Adóval együtt )
181170_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás

Megérkezett a Castle of Mind új változata, a Castle of Mind Wyvern. Ezt a verziót már nemcsak ketten, hanem akár hárman vagy négyen is lehet játszani. A játék során lovagok és varázslatos lények csatáznak egymással négy királyság zászlaja alatt. A játékosokon múlik, hogy kié lesz a birodalom. A seregek mozgatása és a kiváló stratégia ugyanolyan fontos a parti során, mint a diplomácia, hiszen a megfelelő pillanatban megkötött vagy felbontott szövetségek eldönthetik a csatát.

A Castle of Mind játékoktól megszokott módon a szabályok egyszerűek, azonban jól játszani kihívás, mivel folyamatosan változik a hadszíntér. Fordulatokban gazdag játék, amely a sakkhoz hasonlóan mindvégig izgalomban tartja a játékosokat.

Szépen kidolgozott, letisztult absztrakt játék a stratégiai társasok kedvelőinek. A társas 100%-ban magyar fejlesztésű. Remekül fejleszti a logikát, a türelmet és a koncentrációt.

A legtöbb lehetőség a 4 személyes játékmódban rejlik, de ketten és hárman is játszható. Egyaránt ajánlott felnőtteknek és gyerekeknek.

Átlagos játékidő: 30-120 perc
Csomagolás mérete: kb. 30 x 30 x 5 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek