Bogyó és Babóca: Hónapos társasjáték

14 620 Ft
Adóval együtt )
216933_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

A terjedelmes és/vagy nehéz termékek szállítási díja a méret és súly függvényében eltérhetnek.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-8 játékos

Leírás

Hogyan is lehetne élvezetesebb az évszakokkal történő megismerkedés, ha nem úgy, hogy Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány szegődik társul a kis felfedezők mellé?

Ez a Hónapos társasjáték névre hallgató gyűjtemény elsősorban az óvodás korosztálynak szól. A doboz 4 különböző, eltérő szintű társasjátékot rejt, amelyek szabálya egyszerű és könnyen követhető. A legegyszerűbb játéktípusban 6 különböző színű képet kell a színkockával dobott színnek megfelelően elhelyezni. A második játék szabálya ugyanez, de 12 színnel. A harmadik táblán a játékosok az év hónapjain haladnak végig, a negyedik játékban pedig Pihét kísérhetik Baltazárhoz a szilveszteri mulatságra. A két egyszerűbb táblához színkocka, a két bonyolultabbhoz pedig dobókocka tartozik.
A dobozban egy kifestő is rejlik, így a gyerekek színt adhatnak kedvenc mesehőseiknek.

A társasjáték játékosan, fokozatosan vezeti be a gyerekeket a társasjátékok világába, emellett fejleszti a színdifferenciáló- és számolási készségüket, valamint megismerteti őket az évszakokkal.

Csomagolás mérete: kb. 30 x 30 x 6 cm

Tartalom: 1 db kör alakú játéktábla, 1 db négyzet alakú játéktábla, 8 db bábu, 2 db színkocka (piros, sárga, narancs, fehér, kék, zöld), 1 db színkocka (világoskék, szürke, rózsaszín, lila, barna, fekete), 2 db számkocka, játékszabály, kifestő, 24 db négyzetes kép a Színkirakóhoz, 48 db korong a Hónapok színeihez, 25 kártyalap a Szilveszterhez.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek