Playmobil: Citroen 2CV 70640

14 400 Ft
Adóval együtt )
212994_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Talán nincs is olyan autórajongó, aki ne próbálná ki szívesen a francia Citroën autógyár egyik legsikeresebb modelljét, a 2CV-t, amelyet 1948-ban mutattak be Párizsban a nagyérdeműnek. A Playmobil most lehetőséget teremt a gyerekeknek és a gyűjtőknek, hogy otthonukba költöztessék az ikonikus autót. Az egyedülálló járműmodell hihetetlen részletgazdagsággal kápráztatja el a leendő tulajdonosokat.

Az autó négy utas számára kínál helyet, és tele van olyan autentikus részletekkel, mint például a nyitható csomagtartó, a levehető tető, a stílusos belső tér, valamint a jellegzetes első fényszórók. A fényszórók cserélhetők. A mellékelt matricaívnek köszönhetően a gyerekek négy különböző ország rendszámtáblájával szerelhetik fel a járgányt. Mindemellett a készletben 3 Playmobil figura, két liba, egy malacka, két tejes kancsó, valamint más kiegészítők is találhatók, ezáltal a kicsik különböző történeteket játszhatnak el, amely fejleszti képzeletüket, fantáziájukat és kommunikációs készségüket.

A figurák magassága: kb. 7,5 cm
Csomagolás mérete: 29 x 19 x 9 cm

Tartalom: 3 db Playmobil figura, 1 db autómodell, 1 db malacfigura, 2 db liba figura, 2 db tejes kancsó, 1 db táska, 1 db stukker, 2 db sapka, 2 ív matrica, 1 pár első fényszóró.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek