Playmobil: Lovagló óra 71242

5 135 Ft
Adóval együtt )
213063_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A lovak és a lovaglás szerelmeseinek gyűjteményéből nem hiányozhat a 37 igényesen kidolgozott elemből álló Playmobil Lovagló óra játékszett! A készletet a lovacska és a két Playmobil figura mellett kerítéselem, különböző ugrató akadályok, csutakolóeszközök, és a lovak gondozásához nélkülözhetetlen további kiegészítők teszik teljessé. Persze amikor egy kezdő lovas első alkalommal pattan paripára, a biztonság is elsődleges szempont, így a nyereg és a lótakaró mellett egy futószárat is rejt a doboz.

A játék lehetőséget teremt, hogy a gyerekek különböző történeteket játsszanak el, amely során fejlődik finommotorikájuk, képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.

Webáruházunkban további Playmobil Vidéki élet szettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek felépíthetik saját Playmobil világukat.

A felnőtt figura magassága: 7,5 cm
Csomagolás mérete: 19 x 15 x 5 cm

Tartalom: 1 db lófigura, 2 db Playmobil figura, 1 db nyereg, 1 db lótakaró, 1 db futószár, 1 db kantár, 1 db kobak, ugróakadályok és egyéb kiegészítők.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek