Playmobil: Parasztház 71248

24 380 Ft
Adóval együtt )
213075_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A tanyán élő családok bizony nem csak a lábukat lógatják naphosszat, hiszen rengeteg teendő adódik a ház és az állatok körül. A 137 igényesen kidolgozott elemből álló Playmobil Parasztház játékszettjével a gyerekek eljátszhatják a vidéken élő, állatokat tartó gazdák mindennapjait.

Amikor megszólal a vekker és felébred a kis család, az anyuka elkészítheti a reggelit - kenyeret piríthat, kitöltheti a teáskannából a gőzölgő teát - , majd a falatozást követően indulhat is a munka. A tulajdonosok kihajthatják a teheneket a fedett menedékhez, megetethetik és elláthatják őket. A hosszú, munkával eltöltött nap után pedig jólesik majd olvasni egy izgalmas könyvet a kényelmes ágyban, amíg a tűzhelyen rotyogva elkészül a meleg étel.

A játék lehetőséget teremt, hogy a gyerekek különböző történeteket játsszanak el, amely során fejlődik finommotorikájuk, képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. A játékelemek 80%-ban újrahasznosított anyagokból készültek, így a készlet jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.

Webáruházunkban további Playmobil Vidéki élet szettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek felépíthetik saját Playmobil világukat.

A felnőtt figurák magassága: 7,5 cm
Csomagolás mérete: kb. 46 x 29 x 12 cm

Tartalom: 3 db Playmobil figura, 1 db macska, 1 db kiscica, 1 db tehén, 1 db borjú, 2 db madár, 2 db egér, 1 db parasztház, 1 db menedékház, 1 db tűzhely, 1 db ágy, 2 db szék, 1 db kés, 1 db ébresztőóra, 3 db csésze, 1 db kefe, 1 db tejes doboz, 2 db üveg, 3 db zöldtakarmány, 1 db franciaágy, 2 db edény, 1 db teáskanna, 1 db rádió, 1 db gereblye, 1 db vasvilla, 1 db serpenyő, 1 db serpenyő, 3 db tányér, 2 db tégely, 2 db cserepes növény, 1 db könyv, 1 db takarmánytartó állvány, 2 szalmabála , 1 db kenyérpirító, 1 db talicska, 1 db vakondok 1 db vakondtúrás, 1 db bagett, 1 db szalmabála, 1 db növény, 1 db papírzacskó.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek