Playmobil: Hercegnő piknik kis csikóval 70961

10 200 Ft
Adóval együtt )
218838_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Tüneményes teaparti a patak mellett!
A 74 elemet tartalmazó Playmobil Hercegnő piknik játékszettel a kislányok eljátszhatják egy kis patak melletti mesebeli eszem-iszom történéseit. A készletben a színes, ízléses ruhát viselő királylányok egy kiscsikó, madárkák, hattyúk, egy pillangó és virágok társaságában teázhatnak a természet lágy ölén. A piknikezés kényelmét egy masnikkal díszített asztalka és két szék garantálja.

A figurák törzse dönthető, karjaik mozgathatók, fejük pedig forgatható, így szoknya nélkül egyszerűen leülhetnek a székekre, valamint a kezükbe illeszthető a kancsó és a csésze.

A készlet lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. Webáruházunkban további Playmobil Mesevilág szettek is kaphatók, így a kislányok felépíthetik saját varázslatos Playmobil-világukat.

A figurák magassága: 7,5 cm
Csomagolás mérete: 39 x 29 x 10 cm

Tartalom: 2 db hercegnő figura, 1 db csikó, 1 db hattyú, 3 db kacsa, 2 db madár, 1 db pillangó, 2 db szék, 1 db asztal, 3 db csésze, 4 db tányér, 2 db kancsó, 1 db doboz, 4 db masni, 1 tó híddal, 1 db fa, 11 db virág, 1 db csokor, 2 db aranylánc, 1 db korona.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek