Playmobil 1.2.3: Disney - Mickey és Minnie felhő otthona 71319

17 430 Ft
Adóval együtt )
226311_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Barangolás Mickey és Minnie egér világában!


A Playmobil 1.2.3 Disney szettjei játékos felfedezőútra hívják a gyerekeket kedvenc mesehőseik társaságában. Mickey és Minnie egér felhő otthonának segítségével a kicsik fejlődhetnek a finommotorika, a szem-kéz koordináció, a kreativitás, az auditív érzékelés, az ok-okozati összefüggések megértése, valamint a logika területén.

A játékkészlet elemei többféleképpen építhetők egymásra: a szivárvány nemcsak hintaként és csörgőként használható, hanem akár kaput is alkothatnak belőle a gyerekek. Az esőcseppek lépcsőfokokként beleilleszthetők a felhőcsúszda oldalába. Az aranyos figurák belecsücsülhetnek az álomrepülőkbe, majd lecsúszhatnak a felhőcsúszdán, de a járgányok akár vízbe is tehetők. Ha vége a játéknak, az álomrepülők praktikusan tárolhatók a felhőcske belsejében.

Webáruházunkban további Playmobil 1.2.3 szettek is kaphatók (külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a kicsik felépíthetik saját Playmobil-világukat.

A játék mérete: 28 x 12 x 15 cm
Csomagolás mérete: 38,5 x 28,5 x 9,5 cm

Tartalom: 1 Mickey egér, 1 Minnie egér, 1 felhőház, 1 szivárvány csörgő funkcióval, 4 szivárványkocka, 5 esőcsepp puzzle, 2 álomrepülő.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek