Playmobil: SWAT terepjáró fénnyel és hanggal 71144

31 025 Ft
Adóval együtt )
226416_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

SWAT-kommandó Playmobil-városban!


A Playmobil City Action SWAT terepjárójával a kommandósok ripsz-ropsz a bűntény helyszínére száguldhatnak, ahol lekapcsolhatják a gazfickókat vagy elháríthatják a vészhelyzetet.

A 73 elemet tartalmazó játékszettben a vagány terepjáró és a kommandós figurák mellett számos kiegészítő (zseblámpa, bilincs, gumibot, fegyverek stb.) található, amelyek segítségével a gyerekek eljátszhatják a legizgalmasabb jeleneteket. A járgány hang- és fényeffektekkel, valamint kilőhető horgonnyal teszi még valósághűbbé a játékot. A figurák feje forgatható, karjaik mozgathatók, törzsük dönthető, levehető golyóálló mellényt és sisakot viselnek.

A játék segítségével a lurkók különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. Webáruházunkban további Playmobil játékszettek is kaphatók, így a kis és nagy rajongók felépíthetik saját Playmobil-világukat.

A figurák magassága: 7,5 cm
Csomagolás mérete: 38,5 x 28,4 x 12,5 cm

Tartalom: 1 terepjáró, 2 SWAT rendőr, 2 sisak, 2 karvédő, 2 pajzs, 1 térkép, 1 termosz, 1 toll, 1 GPS, 1 bilincs, 1 zseblámpa, 1 balta, 1 ajtókos, 1 gumibot, 2 pisztoly, 1 géppuska, 1 kesztyű, 1 visor sisak, 1 képkeret, 1 etetőtál. A játék elemmel működik (1 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek