Playmobil: Szivárvány-felhőkastély 71359

34 110 Ft
Adóval együtt )
227847_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Indulhat a felhők feletti varázslatos kaland?


Magasan a felhők felett, ahol a mágikus birodalom kezdődik, áll egy csodálatos palota: a szivárvány-felhőkastély, amely a kedves és jószívű szivárványhercegnők otthona.

A királylányok a sötétben varázslatosan fénylő szivárványvirág védelme alatt állnak, így minden nap felszabadultan játszhatnak a kastélyban: hintázhatnak a hintán, választhatnak édességeket a tálalókocsi kínálatából, kémlelhetik a csillagokat a távcsövön keresztül, vagy felpattanhatnak a pegazus hátára, és bejárhatják az egész birodalmat. A dobozban egy pillangógyűrű is található, amelyet a kis tulajdonosok büszkén viselhetnek.
A Playmobil-figurák feje forgatható, törzsük dönthető.

A játék lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, mindemellett az elemek rakosgatásával a kicsik finommotorikája és szem-kéz koordinációja is fejlődik.

Webáruházunkban további Playmobil szettek is kaphatók, így a gyerekek és a gyűjtők felépíthetik saját Playmobil világukat.

Csomagolás mérete: 51,5 x 38,5 x 12,5 cm

Tartalom: 2 szivárványhercegnő, 1 pegazus, 1 szivárvány-felhőkastély hintával és kötéllétrával, 1 világító szivárványvirág, 2 fejdísz, 2 felhőszoknya, 2 klipsz, 6 csillag díszítéshez, 1 távcső, 2 szivárványkoktél, 1 tálalókocsi, 2 fagylalt, 2 kanál, 1 pillangógyűrű, 1 ív matrica a díszítéshez. A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek