Playmobil Wiltopia: Kiruccanás a vízhez 71294

16 355 Ft
Adóval együtt )
228771_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Kutatócsalád Wiltopiában!


A Playmobil 35 elemből álló játékszettjével a gyerekek csatlakozhatnak Rick és Lu Palmerhez, akik az afrikai állat- és növényvilág tanulmányozására indulnak. A tóhoz érve egy elefántot, egy varacskos disznót és egy gazellát találnak a vízparton.

Az elefánt ormányával valóban felt tudja a szívni a vizet, majd ki is tudja spriccelni azt, a mellékelt "tesztcsíkokkal" pedig a lurkók meg tudják vizsgálni a víz minőségét. A mikroszkópot, lencséket és üvegcséket tartalmazó láda segítségével a ki felfedezők további kutatásokat végezhetnek.
Az emberfigurák feje forgatható, karjaik mozgathatók, törzsük dönthető.

A játékszett lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, ami fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, mindemellett az elemek rakosgatásával a kicsik finommotorikája és szem-kéz koordinációja is fejlődik.

Ideális választás a globálisan gondolkodó, környezettudatos családoknak, mivel a játék 80%-ban újrahasznosított műanyagból készült.

Webáruházunkban további Playmobil szettek is kaphatók, így a gyerekek és a gyűjtők felépíthetik saját Playmobil világukat.

Csomagolás mérete: 28,4 x 18,7 x 9,3 cm

Tartalom: 1 férfi, 1 gyerek, 1 elefánt, 1 gazella, 1 varacskos disznó, 1 sapka, 1 kalap, 1 doboz, 1 mikroszkóp, 1 nagyító, 2 kis tál, 1 orvosi készlet, 1 vízminta.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek