Playmobil: Ben, a patkolókovács és Achilles 71357

4 800 Ft
Adóval együtt )
229719_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Ben lelkes kovácstanuló a Vízesés farmon, ezért az üllő, fogó és kalapács mindig kéznél van a műhelyében. Mielőtt hozzáfog a patkoláshoz mindent gondosan előkészít, és ellenőrzi, majd megtisztítja a patkót. A patkók és a patkószögek az összes állat számára egyedileg készülnek. Ez nem mindig könnyű feladat, de Bennek köszönhetően a nap végén minden ló új patkóval büszkélkedhet.

A játék lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, mindemellett az elemek rakosgatásával a kicsik finommotorikája és szem-kéz koordinációja is fejlődik. Ideális választás a globálisan gondolkodó, környezettudatos családoknak, mivel a játék 80%-ban újrahasznosított műanyagból készült.

Webáruházunkban további Playmobil szettek is kaphatók, így a gyerekek és a gyűjtők felépíthetik saját Playmobil világukat.

Csomagolás mérete: 19 x 14 x 5 cm

Tartalom: 1 patkolókovács, 1 ló, 1 sapka, 1 kantár, 1 vezetőszár, 1 kerítésdarab, 1 üllő, 1 patkófogó, 1 kalapács, 1 ráspoly, 1 vödör, 1 kovácsműhely.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek