Playmobil: Pizsama-party a felhők felett 71362

6 890 Ft
Adóval együtt )
229728_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A Szivárványvilágban mindig történik valami. Most itt a lehetőség egy csodás pizsama-party rendezésére! A szivárványhercegnők készen állnak, hogy feldíszítsék a felhő függőágyukat, és elrepüljenek az álmok birodalmába.

A játék lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, mindemellett az elemek rakosgatásával a kicsik finommotorikája és szem-kéz koordinációja is fejlődik. Ideális választás a globálisan gondolkodó, környezettudatos családoknak, mivel a játék 80%-ban újrahasznosított műanyagból készült.

Webáruházunkban további Playmobil szettek is kaphatók, így a gyerekek és a gyűjtők felépíthetik saját Playmobil világukat.

Csomagolás mérete: 25 x 19 x 7 cm

Tartalom: 2 szivárványhercegnő Kiegészítők: 2 felhő függőágy, 2 paplan, 2 párna, 2 dekorációs csillag, 2 dekorációs szív, 1 szőnyeg, 1 éjjeli szekrény, 1 tükör, 1 fésű, 1 kincsesláda, 1 plüssmackó, 2 alsószoknya, 1 díszes agancs, 6 gyémánt, 2 korona, 1 macskafüles hajpánt, 2 tiara, 2 pár papucs.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek