Crayola: Cseppmentes, lemosható festőkészlet

5 870 Ft
Adóval együtt )
188022_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás


A Cseppmentes, lemosható festékeket a Crayola kifejezetten kisgyerekeknek fejlesztette ki, hiszen nagyon egyszerû lemosni a bõrrõl, a legtöbb ruhadarabból könnyen kimosható, valamint nem csöpög le. A szettben 5 darab különbözõ színû, vízbázisú festék található, amely nagyszerûen használható papíron, kartonon, dobozokon, papírmasén, és természetesen a csomagban található színezõk is kidíszíthetõk vele.

A készlet segítségével fejlõdik a gyerekek kreativitása, kézügyessége és finommotorikája is, emellett elindítja õket az önkifejezés útján.1 tégely 40 gramm festéket tartalmaz.

A termék utántöltõként is funkcionál a webáruházunkban is kapható, Crayola Colour: POP! irka-firka festõ szõnyeg termékhez.

Csomagolás mérete: 21 x 26 x 4 cm


A termékcsaládról:


A Crayola Mini Kids termékek már 1 éves kortól biztonsággal használhatók. Az írószerek tömzsik és könnyen megfoghatók, kifejezetten a pici kezek számára tervezték õket. A Mini Kids termékek nem tartalmaznak mérgezõ anyagokat, és a még nagyobb biztonság érdekében az írószerek hegye lekerekített. Bõrrõl, ruháról és egyéb felületekrõl könnyen eltávolíthatók, ennek ellenére élénk, vibráló színekkel alkothatnak a legkisebbek is.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különbözõ formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlõdését.

Crayola. Megbízhatóság, minõség, biztonság, tartósság.

Tartalom: 5 tégely festék (40 g), ecset, 10 db sima papír, 10 db színező.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek