Crayola: Pasztell színes ceruza készlet - 12 db-os

2 015 Ft
Adóval együtt )
212808_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

crayola_alap.jpg

Olykor megesik, hogy nem az élénk és kihívó, hanem a lágyabb pasztell színekre van szükség egy-egy ceruzával rajzolt kép elkészítése során.


A Crayola puha hegyû, elõre hegyezett, pasztell színekben pompázó ceruzakészlete tökéletes választás a rajzolást és színezést kedvelõ gyerekeknek. A hegyek tartósak, nehezen törnek. A ceruzákkal könnyû satírozni, de kontúrkészítésre is remekül alkalmasak. Na meg színes ceruzából sosem elég, ugye? A csomagban 12 darab különbözõ színû, jó minõségû ceruza található.

Ha a termékeket a lurkó véletlenül a szájába veszi vagy összemaszatolja magát, aggodalomra semmi ok, hiszen a Crayola termékek nem tartalmaznak veszélyes vagy káros anyagokat.

Csomagolás mérete: kb. 9 x 21 x 1 cm


A termékcsaládról:


A Crayola ceruzák kiváló minõségû, tartós, könnyen megfogható faburkolattal rendelkeznek. A többi ceruzához képest vastagabb ceruzabelsõ található bennük, amelynek köszönhetõen ellenállóbbak az átlagnál. A ceruzákhoz használt fa fenntartható erdõbõl származik. Felnõtteknek és gyerekeknek egyaránt tökéletes.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különbözõ formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlõdését.

Crayola. Megbízhatóság, minõség, biztonság, tartósság.

Tartalom: 12 db színes ceruza.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek