4 az 1-ben rajztábla kiegészítőkkel - 14 db-os

4 560 Ft
Adóval együtt )
228165_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Többfunkciós rajztábla kis alkotóknak!


Ezzel a 4 az 1-ben rajztáblával a gyerekek akár órákon keresztül alkothatnak kedvükre. A 3 oldalú rajtábla egyik oldala fluoreszkál, így a gyerekek a dobozban rejlő fluoreszkáló szövegkiemelővel rajzolhatnak rá szebbnél szebb képeket; másik oldala krétás táblaként vagy fehértáblaként funkcionál, amelyre a mellékelt krétákkal és filctollakkal rajzolhatnak a lurkók, harmadik oldala pedig átlátszó.

A csomag mágneses betűket és számokat is tartalmaz, így a kicsik játékosan ismerkedhetnek meg a számok és a betűk világával. A tábla a mellékelt szivaccsal könnyen letörölhető, méretéből adódóan pedig a gyerekek magukkal vihetik a nyaralásra vagy a nagyihoz - hiszen sohasem lehet tudni, hogy hol szállja meg az ihlet a kis rajzolni vágyókat.

A táblára való rajzolással és írással fejlődik a gyerekek kreativitása, finommotorikája, szem-kéz koordinációja, vizuális érzékelése, valamint képzelete és fantáziája.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.

A tábla mérete: 33 x 27,5 x 24,5 cm
Csomagolás mérete: 28 x 35 x 5 cm

Tartalom: 1 db 3 oldalú rajztábla, 3 db táblafilc (piros, fekete, zöld), 1 db szivacs, 12 db színes kréta, 1 db szövegkiemelő a fluoreszkáló oldalhoz, mágneses betűk és számok.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek