Villamos Dilemma társasjáték

10 720 Ft
Adóval együtt )
163175_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
3-13 játékos

Leírás

Tegyük fel, hogy egy villamos megállíthatatlanul, fék nélkül zakatol a síneken. Esélytelen, hogy megálljon, ráadásul te vagy a vezetője. Kemény helyzet, nem? Úgy viszont még keményebb, hogy a síneken emberek, tárgyak vagy éppen az emberiséget megmentő felfedezések is sorakoznak.

Hamarosan elérkezik a villamos egy váltóhoz. A döntés a tiéd, melyik irányba mész. Kit áldozol fel? A saját érdekeidet nézed, vagy megmented az emberiséget? Megszabadítod a világot egy kártékony celebtől, de beáldozol érte egy kosárnyi kiscicát? Bevállalod, hogy életed végéig démon kísértsen, ha így megmented a tudóst, aki ismeri a rák ellenszerét? Dilemma ez a javából. Villamos dilemma.

A játékosokra halálosan komolytalan morális döntések várnak - és rengeteg nevetés.

Nincs két ugyanolyan játék, minden egyes parti során más-más kombinációkban kerülnek a kártyák a sínekre, ráadásul a játékosok figyelembe veszik azt is, hogy ki a masiniszta, így aztán személyre tudják szabni, kik álljanak a síneken. A cél, hogy a két csapat meggyőzze a vezetőt (aki minden körben más), miért a másik vágányt tarolja le, megvédve így a saját oldalán lévők életét.

A villamos dilemma haláli szórakozást ígér, és az is biztos, hogy meglepődünk majd barátaink egy-egy döntésén.
A társast felnőtteknek ajánljuk!

Átlagos játékidő: 30-90 perc

Tartalom: 1 db játéktábla, 400 db kártya (150 ártatlan-kártya, 100 bűnös-kártya és 150 módosító-kártya), 20 halál token, 1 db szabálykönyv.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek