Burgle Bros - A tökéletes bűntény társasjáték

9 120 Ft
Adóval együtt )
191808_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1-4 játékos

Leírás

Éljetek át egy Oceans 11 kaliberű, betöréses-rablásos kalandot! A terv egyszerű volt: feltörni minden szinten egy széfet, majd találkozó a tetőn a helikopternél. Aztán megjelent egy őr, majd még egy, és szinte mozdulni sem lehetett a sok riasztótól... Vajon sikerül időben kijutni?!
A Burgle Bros játékban csakis alapos tervezéssel nyerhettek. Fedezzétek fel a szinteket, mozogjatok gyorsan, használjátok ki az erősségeiteket, és senkit ne hagyjatok hátra – hiszen az évszázad rablása csak csapatként sikerülhet!

A Burgle Bros kooperatív játékban egy csapat profi besurranó tolvaj bőrébe bújva kell betöréseket végrehajtanotok. A feladat egyszerűnek hangzik, de aki legalább 1 ilyen jellegű filmet látott, az tudja, hogy végül sosem lesz egyszerű a meló. Hiába a tűpontos tervezés, a teljes épület alaprajzának és az őrök útvonalának kiismerése, valami mindig közbejön, és egy ponton túl hőseink rákényszerülnek az improvizálásra. Ilyen kalandban lehet nektek is részetek a Burgle bros játékot játszva. A játék szabályai nem túl bonyolultak, hamar bele lehet rázódni.

Az alap koncepció, hogy okos tervezéssel, összehangolt csapatmunkával különböző helyszíneken kell az őröket és riasztókat elkerülve feltörni a széfeket, és ha ez sikerült, kirámolni onnan a szajrét.

Átlagos játékidő: 45-90 perc

Tartalom: 26 db eseménykártya, 13 db zsákmánykártya, 13 db szerszámkártya, 4 db játékos referenciakártya, 1 db összetevők listája, 48 db karton szoba lapka, 3 db biztonsági lapka, 3 db lépcső lapka, 3 db járólap lapka, 2 db laboratóriumi lapka, 1 db WC lapka, 2 db szerviz csatorna lapka, 2 db titkos ajtólapka, 3 db számítógépes szoba lapka (egyenként 1 ujjlenyomat, lézer, mozgásriasztó feltöréséhez), 4 db kamerariasztó lapka, 3 db lézeres riasztó lapka, 3 db mozgásriasztás lapka, 3 db érzékelő riasztó lapka, 3 db ujjlenyomat-riasztó lapka, 3 db hőjelző lapka, 3 db Deadbolt lapka, 3 db billentyűzet lapka, 2 db előtér lapka, 2 db átrium lapka, 80 db token, 22 db feltört széf token, 18 db lopakodó token, 18 db Hack token, 9 db riasztási token, nyitó tokenek, 3 db lépcső token, 2 db Thermal Bomb Stairs token, 1 db varjú token, 1 db cica token.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek