Rázd és Sztorizz! társasjáték

6 925 Ft
Adóval együtt )
201939_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1-22 játékos

Leírás

A Rázd és Sztorizz! egy igazán kreatív családi és parti társasjáték, amelyben hangok alapján kell történetet szőni.

Elég megrázni a rumbatököt, hogy lejátsszon egy hangot a sztorihoz - tehénbőgés, buborékolás, hajókürt, kotkodálás, nászinduló, nyerítés, szirénázás... Igen változatos a felhozatal.

A játékosoknak az a feladata, hogy a hang segítségével elkezdjék vagy folytassák a történetet. Ezt követően továbbadják a rumbatököt, és ezzel együtt a mesélő szerepét is a következő játékosnak. A tematika, a szereplők vagy a helyszín meghatározásával nehezíthető a játék.




A Rázd és Sztorizz! két játékmódban is használható. A kisebb, 4-6 éves gyerekek könnyebb hangokkal mesélhetnek, vagy akár gyakorolhatják a hangfelismerést is. Sőt, a játék akár az esti mese kreatív kiegészítése is lehet. A családi módban összetettebb hangok várják a játékosokat, több, mint 150 véletlenszerűen lejátszott hang inspirálja a játékosokat újabb és újabb sztorikra.
Akárhány játékos játszhatja és a játékidő is csak a sztorizók kedvén múlik.

A játék hangereje szabályozható. Kompakt méretének köszönhetően utazós játéknak is kiváló.
Csomagolás mérete: 10 x 10 x 25 cm

A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy olyan játék, ami miatt röhögésbe fulladt az esti mese, de ezt senki sem bánta. Ahogyan azt sem, hogy a történet sosem akart véget érni.

A szabályok egyszerűbbek nem is lehetnének: meg kell rázni a rumbatököt, ami kiad egy random hangot a kakaskukorékolástól kezdve a hullámzáson át a kongadobolásig. A feladat pedig: belefűzni ezeket a hangokat a történetbe a lehető legkreatívabb módon. A kakaskukorékolás ugyanúgy jelenthet kakast, mint egy falusi gazdaságot, de jelképezheti a korán kelést is – netán egy finom pörköltet.

Az a jó, hogy ez a játék ugyanúgy működik két személlyel, mint nagyobb társasággal vagy az egész családdal. Sőt, egyszer-kétszer rajtakaptam a fiamat, hogy egyedül is játszik vele. Olyan gyerekeknek különösen ajánlott, akik nehezebben nyílnak meg a szüleiknek, hiszen a mese mindig jó hidat jelent, és a kicsik észrevétlenül is belefűzik a történetükbe az aktuális problémájukat, félelmüket – csak épp lehet, hogy a cowboy nem akar elmenni majd a foci edzésre.

Maga a rumbatök letisztult és strapabíró is, és ami külön tetszik benne, állítható a hangereje. Azt hiszem, ezt nem kell magyarázni… Két játékmód közül is választhatunk. Az egyikben valamivel „könnyebb” hangok szerepelnek, hogy a kicsik is be tudjanak szállni a mókába, a másikban pedig főképp a dallamok dominálnak.
Jó néhány partit lejátszottunk már gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt, és egy dolog kijelenthető: mindenki csuklóból rázta ki a meglepő és vicces, vagy épp meglepően vicces mondatokat, ám a történet ennek ellenére kerek egésszé vált a végére.

Tartalom: A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek