5 másodperc és add át! társasjáték

9 285 Ft
Adóval együtt )
227514_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-8 játékos

Leírás

Itt az idő átadni a stafétabotot!


Megérkezett a nagy népszerűségnek örvendő 5 másodperc 3 válasz társasjátékokra építő5 másodperc és add át! társasjáték, ami klasszikus időmérő helyett egy világító és hangokat adó stafétabot átadásával ösztönzi gyors válaszadásra a játékosokat.




A soron következő játékosnak nincs más dolga, mint megfogni az időmérő bot végét, 5 másodpercen belül válaszolni a húzott kártyán szereplő kérdésre, ezután továbbadnia a stafétát. Amint a következő játékos hozzáér a bothoz, az ő köre indul el, és ugyanarra a kérdésre kell választ adnia. Ha valaki kifogy a válaszokból, és mind az 5 fénypont kigyullad a pálcán, elveszít egy életpontot. A játék akkor ér véget, ha már csak 1 játékos marad versenyben.

A társasjáték a dobozban rejlő 350 darab kétoldalas kérdéskártyának köszönhetően számtalanszor újrajátszható. A játék kompakt tokkal rendelkezik, így a játszani vágyók magukkal vihetik a táborba, a kirándulásra vagy a családi nyaralásra.

Csomagolás mérete: kb. 27 x 12 x 12 cm

Tartalom: 350 db kétoldalú kérdéskártya (700 kérdés), 12 db passz kártya, 12 db élet kártya, 1 db stafétabot, játékszabály. A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek