TOP10 18+ társasjáték

8 210 Ft
Adóval együtt )
229635_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
4-9 játékos

Leírás

A játék menete és a felépítése a TOP10-hez képest nem változott. A TOP10 (18+) továbbra is a képtelen ötletek és nonszensz helyzetek tízes listájának játéka maradt - csak még bevállalósabb stílusban. Végy egy nagyszerű kis csapatot némi gyümölcspárlatot, elő a dobozzal és indulhat is az egyik legjobb estétek, telis-tele őrült, pikáns és természetesen olykor igen kínos és vicces kérdésekkel!

És ne feledjétek, hogy, itt is kooperatívan kell helytállnotok. A játékmester felolvassa a kártyán szereplő kérdést, majd húztok egy lapot és az azon szereplő szám, ami az 1-10-es skálán, annak alapján kell megadni a válaszokat. Ha a játékmester sikeresen, azaz a számsorrendnek megfelelően sorba tudta rendezni a válaszokat, mindenki örül, nincs kaki koring, maradhat a cenzúrázott unikornis. Kezdődhet is a következő kör.

Ha a játék utolsó fordulójára még maradtak unikornis korongok, akkor azok darabszáma alapján az egész csapat kap egy értékelést, mennyire tudtak sikeresen egymásra hangolódni. Ha viszont nem maradt egy sem a varázslatos állatokból, és nagyobb kupac termelődött utánuk, mint amennyien voltak, sajnos van még hova fejlődniük a játékosoknak összhangban.

Átlagos játékidő: 30 perc

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek