Túl az Óperencián - Játék a népmesék világában

6 790 Ft
Adóval együtt )
127766_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1-4 játékos

Leírás

A Túl az Óperencián társasjáték során a játékosok a mesebeli erdőben indulnak útnak. Jó tett helyébe jót várhatnak, és ha segítenek a bajbajutott mesehősökön, ők is segítenek majd. A királylány kiszabadításához meg kell szerezni a várkastély kulcsait és a kardokat. Az izgalmas, fordulatos családi társasjáték a magyar népmesék világába repíti a játékosokat.

Tartalom: 1 db játéktábla, 4 db bábu, 1 db speciális dobókocka, 18 db kardkártya, 28 db eszközkártya, 16 db kulcskorong

220608_pankaekkiprobaltak_WEB.jpg
Egyszer volt, hol nem volt, volt, vagyis van egy olyan játék, ami mesés, kalandokkal teli és olyan hangulatot áraszt, hogy könnyedén a Kerekerdőbe képzelhetjük magunkat. A Túl az Óperencián egy klasszikus és mindenki által ismert mesékre építő társasjáték, amely remekül bevezeti a gyerekeket a kalandjátékok izgalmas világába.

Ahogy az lenni szokott, adott egy hatalmas dilemma – a sárkány elrabolta a királykisasszonyt. A játékosok feladata az, hogy minél előbb kiszabadítsák. A győztesé a dicsőség, az ország fele, és ha megegyezünk előtte, talán még a házimunkát is megúszhatja a daliás lovag vagy lovagina.

A szabályok egyszerűek, de annyira azért nem, mint egy sima dobálós-lépdelős játékban. A játék első felében körbe-körbe járunk az erdőben, hogy megszerezzük a három kulcsot, ami kinyitja a vár ajtaját, utána pedig meg kell küzdenünk a sárkánnyal is. Na de hogy jutunk hozzá a kulcsokhoz? Segítséggel! Különböző tárgyakat gyűjtünk, amiket aztán leadhatunk a megfelelő helyen, hogy megkapjuk a jussunkat. A kemencébe pogácsa kell, az anyókának rőzsére van szüksége, a halnak egy nagy vödör vízre… És hogy még izgalmasabb legyen, a dobókockán egy sárkány szimbólum is található. Ilyenkor dönthetünk, hogy beáldozunk egy kardot, ami a várban lévő sárkány legyőzéséhez elengedhetetlen, vagy inkább visszalépünk a kezdő mezőre. A dobókockán egy hétmérföldes csizma is található. Ez egyfajta joker, ilyenkor oda lépünk, ahová szeretnénk.

Alapvetően nagy szerephez jut a szerencse a játék során, de meg is dolgoztatja a kisebb gyerekek agyát, mivel meg kell jegyezniük az összefüggéseket és egyszerű döntéseket kell meghozniuk. Plusz pont, hogy egyaránt élvezik az ötévesek és a tízévesek is.

Tartalom: 1 db játéktábla, 4 db bábu, 1 db speciális dobókocka, 18 db kardkártya, 28 db eszközkártya, 16 db kulcskorong

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek