Csigatempó társasjáték

6 025 Ft
Adóval együtt )
217122_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-6 játékos

Leírás

A csigáknak is joga van részt venni gyorsasági... khmm lassúsági versenyben. Itt a szerencse számít, na meg hogy az erdőt tisztán tartsátok. Tegyél meg mindent azért, hogy NE te legyél az első! De ez nem is olyan könnyű, amikor egymás csigáival is léphettek.

A Csigatempó nevével ellentétben egy roppant pörgős és aranyos családi társasjáték, ahol igazából egy lassúsági versenyben kell részt vennetek. Használjátok a dobókockák különböző színeit, hogy mozgassátok a csigákat. A játék akkor ér véget, amikor az egyik csiga áthalad a célvonalon, azonban a versenyt nem ő nyeri meg, hanem a leglassabb csiga. Jól olvastad! Minél lassabb a csiga, annál több pontot kap!
A játék előkészületek egyszerűek. Miután a játéktáblát a játéktér közepére helyeztétek, tegyétek mellé a dobókockákat és a hulladékjelölőket. Ezután helyezzétek az összes csigát a START mezőre (akkor is, ha nem játszotok 6-an). Fordítsátok képpel lefelé az összes játékoslapkát és keverjétek meg őket, 2-3 fő esetén 2-2 db lapkát, míg 4-6 fős játék esetén 1-1 db lapkát vegyetek magatokhoz. Ezek határozzák meg, hogy mely csiga vagy éppen csigák tartoznak hozzátok. FONTOS, ne mutassátok meg senkinek, képpel lefelé helyezzétek magatok elé!
És hogy hogyan szerzel pontokat?
Ha egy csiga áthaladt a célvonalon, akkor a játék véget ért. Mindenki annyi pontot kap, ahányadik mezőn áll, tehát minél közelebb vagy a starthoz, annál több pontot kapsz majd!

A Csigatempó több országban és évben is döntős helyezést kapott Az év legjobb gyerekjátéka kategóriában.

Doboz mérete: 20 x 20 x 4 cm

Tartalom: 4 db dobókocka, 6 db csiga, 6 db játékoslapka, 40 db hulladékjelölő, 1 db játékostábla

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek