Kapaszkodj Nagyi! társasjáték

7 560 Ft
Adóval együtt )
227445_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás

Illatos, lebbenő ruhák, feltámadó szél.. Kapaszkodj, Nagyi!


Nagyi általában mindenre fel van készülve, azonban az időjárás-jelentésről bizony néha ő is megfeledkezik - ilyenkor pedig bele kell kapaszkodnia a szárítóba, hogy ne fújja el a szél. Vajon meg tudja menteni a kiteregetett ruhákat?




A Kapaszkodj Nagyi! egy mókás társasjáték, amely már az ovis korosztálynak is kacagást és szórakozást ígér. A játék kezdetén a játékosoknak fel kell öltöztetniük a nagymamafigurát, majd a szárító legfelső zsinórjára kell helyezniük, amelybe bele tud kapaszkodni.

Ezután a játékosoknak a kockával dobott akciót kell végrehajtaniuk: napocska esetében feltehetnek egy ruhadarabot a szárítókötélre, fehér felhő esetén kimarad a játékos, ha esőfelhőt dob valaki, le kell vennie egy ruhadarabot a szárítóról. Ha tornádó látható a kockán, meg kell nyomni a szárító talpazatán található gombot, ami gyenge fuvallatot, de akár forgószelet is okozhat, amelynek következtében lehullanak a kiteregetett ruhák - és talán Nagyinak sem sikerül elég erősen kapaszkodnia. A játéknak akkor van vége, ha Nagyi a földön landol.

A társasjáték fejleszti a gyerekek finommotorikáját, figyelmét, türelmét és kudarctűrő képességét.

Csomagolás mérete: kb. 27 x 27 x 8,5 cm

Tartalom: 1 db játékalap ruhateregető állvánnyal, 1 db nagyi figura, 16 db ruhadarab, 1 db szemüveg nagyinak, 1 db dobókocka, játékszabály. A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek