Jumbo: Party & Co Junior társasjáték

9 120 Ft
Adóval együtt )
229488_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
4-20 játékos

Leírás

Szellemes, eredeti és szórakoztató társasjáték gyerekeknek!


A Party & Co Junior társasjáték kifejezetten a 8-12 éves korosztály számára készült. A játék szabálya könnyen tanulható, mechanizmusa pedig a legélvezetesebb társasjátékok tulajdonságaira épít: a játék célja, hogy a játékosok a bábukkal végigjárják a játéktáblát, és sikeresen teljesítsék a különböző típusú feladatokat - mindegyiket addig, amíg le nem pereg a homokóra minden homokszeme.

A kérdések és kihívások a gyerekek életkorához igazodva, 2 nehézségi szinten teljesíthetők és válaszolhatók meg. A feladattípusok között rajzolás, szájról olvasás, definiálás (azaz mutogatás nélküli magyarázás), kérdések, valamint mutogatás található. A több mint 1000 feladatot és kérdést egy pedagógusokból álló szakmai csapat állította össze, így a társasjáték garantáltan izgalmas, ugyanakkor nem megugorhatatlan kihívások elé állítja majd a lurkókat.

Átlagos játékidő: 40 perc
Csomagolás mérete: 27 x 27 x 9 cm

Tartalom: 112 kártya (több mint 1000 feladat és kérdés), 1 db játéktábla, 1 db dobókocka, 4 db bábu, 1 db homokóra, 1 db fehér tábla, 1 db lemosható filctoll, törlőkendő, játékszabály.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek