Squeakee, az interaktív lufikutya

13 865 Ft
Adóval együtt )
175313_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Squeakee egy interaktív lufiállat, aki részben kutya, részben pedig lufi, és alig várja, hogy a gyerekek legjobb barátja legyen!

A piros színű kutyus több mint 50 hanggal és interakcióval, valamint több érintésérzékelővel rendelkezik. Az új gazdik játszhatnak és trükköket taníthatnak Squeakee-nek a labdájával, a négylábú barát pedig figyelni és reagálni fog a lurkók hangjára.

A robotállat különleges játéktűvel is rendelkezik, amit ha a hátába szúrnak, akkor egy hanghatást követően úgy fog járni, mintha levegőt eresztene ki magából (akárcsak egy igazi lufi). Ezután ha újra fel akarják fújni a gyerekek, csak meg kell nyomniuk a pumpát az orra végén és máris felfújódik magától. A kutyus különleges játékával olyan trükkökre is képes, mint például a pitizés. Simizés hatására akár arra is rá lehet venni, hogy leüljön vagy felálljon, a pocakját megcsiklandozva pedig hempereg és játszik. Mindemellett a pumpájával megetethető, de jó lesz, ha a kis gazdik vigyáznak, mert ha jól lakik, pisilni vagy pukizni fog!




A 2 az 1-ben Squeakee interaktív kutyus kutyás és lufis funkciókkal is rendelkezik, emellett humoros és varázslatos pillanatokkal gazdagítja a mindennapokat. A játék 2021-ben Az év játéka díj döntőse!

Csomagolás mérete: 14 x 36 x 39 cm

Tartalom: 1 db Squeakee, 1 db tű, 1 db pumpa, 1 db Squeaker játék, 1 db használati útmutató. A játék elemmel működik (4 x AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek