Buki: Mágneses világtérkép zászlókkal és képekkel - 70 x 38 cm

10 395 Ft
Adóval együtt )
216732_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Hogyan is lehetne gyorsabban körbejárni a Földet, ha nem egy menő világtérkép segítségével?
A Buki mágneses világtérkép szettjével kicsik és nagyok játékosan ismerkedhetnek meg a világ országaival. A 70 x 38 cm-es térkép a praktikus akasztó segítségével felakasztható a falra, de a mellékelt állványnak köszönhetően akár az asztalon is elhelyezhető.

A szettben 40 darab mágneses, földrajzi zónákat ábrázoló elem, valamint 50 darab mágneses zászló és jelölő kapott helyet, így a lurkók megkereshetik, hogy melyik terület melyik földrészen helyezkedik el, vagy hogy melyik zászló tartozik Németországhoz, Japánhoz, vagy épp az USA-hoz. A jelölők segítségével a gyerekek azt is megjelölhetik, hogy hol jártak már, vagy hová utaznának el szívesen. A készlet 20 fotót is tartalmaz, amelyek a különböző nagyvárosok nevezetességeit ábrázolják. Az illusztrált útikönyv további információkkal gazdagítja a gyerekek tudástárát.

A dekoratív világtérkép jó választás a földrajzért rajongó gyerekeknek, illetve azoknak, akik játékosan szeretnék megismerni a világ országait. A készlet tudományos oktatójátéknak is tökéletes, használatával pedig nemcsak a lexikális tudás gyarapodhat, hanem fejlődhet a gyerekek azonosító-megkülönböztető képessége, tájékozódási képessége, valamint megfigyelőképessége és memóriája is.

A világtérkép mérete: 70 x 38 cm
Csomagolás mérete: kb. 22 x 36 x 6,5 cm

Tartalom: 1 db világtérkép, 40 db mágneses földrajzi elem, 50 db zászló és jelölő, 20 db fotó, illusztrált úrikönyv, állvány és akasztó.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek