Zombie Teenz Evolúció társasjáték

8 550 Ft
Adóval együtt )
166223_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

A terjedelmes és/vagy nehéz termékek szállítási díja a méret és súly függvényében eltérhetnek.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás

A Zombie Teenz a világhírű, díjnyertes Zombie Kidz folytatása. A zombik már nem csak az iskolát, az egész várost fenyegetik! A ti feladatotok, hogy a négy összetevő segítségével összeállítsátok az ellenszert, hogy az élet végre visszatérjen a normális kerékvágásba. A Zombie Teenz különleges kooperatív játék: a lejátszott játszmákkal egyre több szabály, új játékelem bukkan fel, és a fokozatosan nehezedő küldetések egyre nagyobb kihívást jelentenek. A játékosok különböző küldetések teljesítésével trófeákat szerezhetnek, így nyomon követhető a csapat haladása.

A legjobb gyerek társasjáték címet birtokló Zombie Kidz nagyobbaknak szánt változata önállóan is játszható, de a szabály kitér arra is, hogyan lehet kombinálni a kettőt a még különlegesebb élményért.

Átlagos játékidő 15-25 perc

Tartalom: 1 db várostábla, 3 db hősjelölő, 4 db zombihorda-jelölő, 4 db lerohant épületlapka, 4 db összetevőt tartalmazó láda, 1 db fehér dobókocka, 1 db üres fekete dobókocka, 6 db eseménykártya, 10 db Evolúció boríték, 4 db kitüntetésboríték, 11 db műanyag talp, szabálykönyv, 1 ív matrica.


Ajaj! Visszatértek a zombik, bár ez azért nem akkora baj, mivel a Zombie Teenz legalább olyan jó, mint az elődje, a Zombie Kids. Ez is egy fejlődő kooperatív játék, suli helyett azonban a várost kell megtisztítani az élőhalottaktól.

Első hallásra ez alapján akár egy horror játék is lehetne, a grafika azonban annyira játékos és vicces, hogy még a legfélelmetesebb zombin is nevetnek majd a gyerekek és a felnőttek is – merthogy ez a játék őket is tutira leköti majd.

Ahogyan az elődje, a Zombie Teenz is fejlődik. Az alapszabályt nagyon egyszerű megtanulni, mindössze pár lépést kell megjegyeznünk, ám ahogy megnyerjük a partikat (ami nem annyira egyszerű, mint a Kidsben), a történet bonyolódik. Új karakterek jönnek be, a szabályok módosulnak, új szimbólum kerül a dobókockára… Többet azonban nem árulnék el erről, legyen meglepetés, úgy az igazi!

Órákig lehetne sorolni a játék pozitívumait, hogy milyen szinten fejleszti a logikát meg a csapatmunkát, hogy a rövid körök miatt mennyire ott tud ragadni az ember az asztalnál, de most inkább a szabályfüzetet említeném meg. Amikor megnyerünk egy kört, beragaszthatunk egy zombiagyat a füzet hátuljába, és ha összegyűlik elegendő, már nyithatjuk is a borítékot – ami kicsit olyan érzés, mint amikor az ember zsákbamacskát vesz a búcsúban. Az új szabályokat matrica formában kapjuk meg, úgyhogy aki szerette régen a Lutra matricákat, ezt is imádni fogja. Sőt, a játék során küldetéseket is kell teljesítenünk, hogy még több matricához jussunk hozzá, na meg hogy megkapjuk a különböző zombivadász rangokat.

Olcsó szóviccel élve haláli játék, amit érdemes egy adott csapattal végigjátszani, hogy ne kelljen órákig magyarázni az egyre bonyolódó szabályokat.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek