Purse Pets: Állatos metál fényű táska - Zebra

10 260 Ft
Adóval együtt )
212304_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A Purse Pets új kollekciója a Metallic Mood, amellyel fényes, metálosan csillogó, hihetetlenül aranyos interaktív táskák költözhetnek be a divatrajongó kislányok gardróbjába. Ez a táska nem csak egy táska! Reagál az érintésre, pislog, ráadásul több, mint 30 új reakciót és hangot tud kiadni. A táskaállatka pop-art ihletésű szemekkel és állítható szíjjal rendelkezik.

Menet közben az ezüst-lila színű zebra pislog, mókás hangokat ad ki és interakcióba lép a viselőjével. Ha büszke tulajdonosa a vörös szőnyegre vinné őt, csak meg kell simítania homlokát, és az állatka pislogás közben kamerakattintás-hangot imitál. A táska elején található egy fém jelvény, ami valójában egy titkos gomb, amely további játéklehetőségeket nyit meg. Magic módban a kislányok igazi DJ-vé válhatnak, de akár táncolhatnak, pózolhatnak is a zenére.

Webáruházunkban további Purse Pets Állatos táskák is kaphatók (külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a kislányok akár a teljes kollekciót is összegyűjthetik. A táskákat - méretükből adódóan - bárhová magukkal tudják majd vinni a kis divatdiktátorok. Tökéletes ajándék kislányoknak.

A táska mérete: kb. 11 x 16 x 6,4 cm

Tartalom: A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek