Pictureka társasjáték

3 420 Ft
Adóval együtt )
130616_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-6 játékos

Leírás

Aki keres, talál! Na de ki lesz a leggyorsabb?

A Pictureka társasjátékban kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik magukat a képvadászat terén. A játékosok célja, hogy a lehető leggyorsabban, elsőként találják meg az adott képecskét a játéktáblán. Azonban ez nem olyan egyszerű, mert a sok-sok különböző színű és mintájú karakter bizony jól el tud bújni!

A játék menete egyszerű: a játékosok piros, zöld és kék küldetéskártyák közül húzhatnak, a csavar pedig, hogy mindegyik színnél más szabály szerint megy le a kör. Kék kártya húzásakor a játékosoknak az egész játéktáblán kell minél gyorsabban megtalálniuk a kihúzott, és egyetlen megbúvó karaktert. Piros kártya esetében a játékosok a saját, kisebb táblarészükön keresgélnek, zöld kártya esetén pedig a játékosoknak a dobókockával kell dobniuk, és a dobott számnak megfelelő karaktert kell megtalálniuk, miközben az idővel versenyeznek. Vajon ki talál meg 5 dinót 30 másodperc alatt? A körökben az a közös, hogy aki először megtalálja a képecskét, elkiáltja magát: „Pictureka!", ezzel pedig elnyeri az adott kártyát. A bajnok az lesz, aki a legtöbb kártyát gyűjti be.

A játék fejleszti a gyerekek azonosító-megkülönböztető készségét, reakciógyorsaságát, mindemellett szórakoztató időtöltést nyújt az egész családnak a borongós délutánokon.

A játék magyar nyelvű.

Átlagos játékidő: 30 perc
A játéktábla kirakott mérete: kb. 63 x 63 cm

Tartalom: 9 db kétoldalas játéktábla-részlet, 55 db küldetéskártya, 1 db dobókocka, 1 db homokóra 1 db játékszabály.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek