Az Élet játéka társasjáték - Game Of Life Classic társasjáték

13 720 Ft
Adóval együtt )
169421_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás

Szokták mondani, hogy mindenki a maga sorsának a kovácsa, hiszen a döntéseink alakítják az életünk útját. Ti merre tartotok az életben? Az Élet játéka társasjátékkal egy egész életet leélhettek, és meghozhatjátok a saját döntéseiteket, amelyek a sikerhez vezethetnek. Egyetem vagy egyenesen a munka világa? Kockáztatás vagy biztonság? Családi élet vagy karrier? Csak rajtatok áll! Éljétek a lehető leggazdagabb életet, menjetek stílusosan nyugdíjba, számoljátok össze a vagyonotokat, és nyerjétek meg a játékot!

A játék során a játékosok kis autókkal lépkednek a játéktáblán, a soron következő játékos pörget egyet a pörgettyűvel, ami meghatározza a lépések számát. A különböző mezőkhöz különböző kártyák tartoznak: házak, karrierutak, háziállatok és cselekvések, amelyek között dönteniük, vagy amelyeket teljesíteniük kell a játékosoknak. A játék akkor ér véget, amikor a játékosok „nyugdíjba mennek". A győztes az, akinek a játék végén a legtöbb pénzt sikerült felhalmoznia.

Átlagos játékidő: 60 perc
Csomagolás mérete: 40 x 24 x 4,5 cm

Tartalom: 55 db kártya (karrier, egyetemi tanulmányok, hosszú távú befektetés, első otthon, házak és vagyonmegosztás kártyák), 25 db életzseton, 16 db forgass és nyerj zseton, 4 db autó, 1 sorozat bábu, 1 db játéktábla, 1 db forgató, béremelési értesítő, bankkölcsön elismervények, játékpénz, használati utasítás.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek