Medvepark társasjáték

13 595 Ft
Adóval együtt )
204144_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás

Amikor medvére gondolunk egy nagy, lomha, barna jószág jut eszünkbe. Pedig a Földön több tucat különböző medvefaj él. Az Alaszkai Kodiak (Grizzly) akár egy tonnát is nyomhat, míg a Jegesmedve "alig" 600-700 kg-osra nő meg, de termetesebb a Grizzlynél.

A Medvepark építkezős játék a medvék világába kalauzol minket azzal a céllal, hogy építsünk egy parkot, amelyben a látogatók megismerhetik a különböző medve fajtákat. A jegesmedvének építhetünk egy hűvös medencét, a koalának eukaliptusz mezőt. Mire a látogatók körbejárnak mindent, biztosan megéheznek, így biztosítani kell az ő ellátásukat is. Bárhogy is döntünk, meg kell bizonyosodni róla, hogy megvannak a szükséges engedélyek az építkezéshez, és jól gazdálkodunk a területtel!

A Medvepark egy leleményes építkezős játék, amelyben "tetriszhez" hasonlatos elemek segítségével kell kitölteni a rendelkezésre álló játékteret. A felépített épületekért, kifutókért pontokat kapunk, és minél hamarabb építjük meg őket, annál jobb, hisz így hozzáférhetünk új épületekhez, létesítményekhez és új területekhez.

Játékidő: kb 30-45 perc

Csomagolás mérete: 20 x 7 x 28 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek