Crayola: Spin & Spiral spirálozó rajzkészlet

13 680 Ft
Adóval együtt )
212793_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

crayola_alap.jpg
A hagyományos spirográf játékot szinte mindenki ismeri. A Crayola Spin & Spiral spirálozó rajkészlet új szintre emeli a mandalakészítés fogalmát, ugyanis a szettben található, elem nélkül működő szerkezettel két különböző technikát próbálhatnak ki az alkotni vágyó gyerekek.

Az egyik tárcsán a különböző méretű műanyag lapok és a színes Crayola filcek segítségével körökből és oválisokból álló képet készíthetnek a lurkók, eközben pedig a használatban nem lévő rajzeszközöket a nekik kialakított helyen tudják tárolni. A másik tárcsa - a ráhelyezett kör alakú lappal együtt - a gomb megnyomásának hatására forogni kezd, így ha a kicsik a festékes üvegcséből rácsöppentenek néhány cseppet a forgó lapra, elmosódó, spirális alkotások készülhetnek. E második tárcsa praktikusan kialakított, magasabb peremmel rendelkezik, így kevésbé fröcskölődik majd szét a festék.

A szettben 50 darab papírkorong található, így a kicsik sok-sok egyedi alkotással díszíthetik saját szobájukat vagy szerezhetnek örömet a család tagjainak. A lapok tökéletesen illeszkednek a keretekbe, hogy a gyerekek számára biztos legyen a sikerélmény.

A készlettel való játék fejleszti a gyerekek kreativitását, képzeletét, fantáziáját, szépérzékét, valamint finommotorikáját és szem-kéz koordinációját is.

Csomagolás mérete: 42 x 28 x 7 cm

Crayola. Megbízhatóság, minőség, biztonság, tartósság.

Tartalom: 1 db Spin & Spiral eszköz, 6 Crayola filctoll, 6 db folyékony festékes üvegcse (piros, kék, sárga), 50 db papírkorong, használati utasítás.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek