Crayola Washimals: Állatkornis játékszett

12 730 Ft
Adóval együtt )
212826_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás


Ki mondta, hogy csak a lovak válhatnak szivárványszínben pompázó egyszarvúvá?


A Crayola Washimals állatkornis játékszettben 4 figura, Una, Neddie, Naomi és Dex várja, hogy a gyerekek új színt adjanak kültakarójuknak.

A kicsik szabadon színezhetik, firkálhatják és dekorálhatják a figurákat a csomagban rejlő 6 különböző színű filctollal. Ha elkészült az alkotás, elég csak lemosni az imádnivaló varázslényeket a készletben található kádban, és kezdődhet is elölről a móka! Még szappanra sincs szükség, elég lesz a víz és a dobozban található kis kefe.

A játék fejleszti a gyerekek kreativitását, képzeletét, finommotorikáját, valamint lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely során a kicsik kommunikációs készsége is fejlődik.

Csomagolás mérete: 33 x 24 x 5 cm

A termékcsaládról:

A Washimals állatok mind újra és újra kiszínezhetők, hiszen a csomagokban található filctollak által készített minták könnyen lemoshatók. Ezáltal a gyerekek annyiszor adhatnak új egyéniséget az állatkáknak, amennyiszer csak szeretnének. A legtöbb szett kis helyen elfér, így utazáshoz is tökéletesek.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különböző formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlődését.

Crayola. Megbízhatóság, minőség, biztonság, tartósság.

Tartalom: 4 db állatfigura, 6 db filctoll, 1 db kefe, 1 db kád.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek