Playmobil: Duck on Call - Főhadiszállás 70910

15 600 Ft
Adóval együtt )
187716_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Segítség, Playmoville lakóinak mentőcsapatra van szükségük!

A DOC főhadiszállása Ducklas, Freddy Fire, Polly Police és Mikey Medic műveleti központja. Ha vészhelyzet van Playmoville-ben, a négy hős azonnal a helyszínre siet.

Amint megszólal a riasztó, Freddy gyorsan beugrik a szabadon ejtő csúszdába. Polly felszáll a behúzható hajtókaros liftre, és belendül a rendőrségi helikopterébe, Mikey pedig a kis torony belsejében lévő titkos parancsnoki központban koordinálja a küldetéseket. A sikeres küldetés után a kvartett a játszótéren lazít, hintázik a tó mellett. A míg a többiek észrevétlenül játszanak Ducklas gyorsan elrejti játékait a titkos rejtekhelyen. A Főhadiszállás integrált fény- és hangeffektusokkal van felszerelve, így igazán valósághű játékélményt biztosít.

A játék lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, mindemellett az elemek rakosgatásával a kicsik finommotorikája és szem-kéz koordinációja is fejlődik.

Mérete: 31 x 23 cm
Csomagolás mérete: 50 x 58 x 28 cm

Tartalom: 4 db Playmobil DOC figura (Ducklas, Freddy Fire, Polly Police és Mikey Medic) főhadiszállás négy játékszinttel, szabadeső csúszda, hajtókar, lift, leszállópálya

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek