Playmobil: Mentőhelikopter 71203

20 065 Ft
Adóval együtt )
213042_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Sajnos előfordulnak olyan balesetek, amikor már csak egy mentőhelikopter segíthet a sérülteken - például egy hegyekben ragadt, sérült túrázón. Szerencsére a Playmobil Mentőhelikopter szettjével a gyerekek eljátszhatják, ahogyan az életeket mentő szakemberek ellátják az azonnali segítségre szorulót, ezáltal pedig betekintést nyerhetnek a speciális mentős szakma rejtelmeibe.

A részletgazdag és igényes kidolgozású, 48 elemből álló készletben egy nyitható ajtóval és szélvédővel, valamint pörgethető propellerrel rendelkező mentőhelikopter kapott helyet. Amint a mentőjárgány a helyszínre ért, a pilóta és a mentőtiszt ripsz-ropsz a hordágyra teheti a sérült kirándulót, beköthet egy infúziót vagy beadhat egy injekciót, az azonnali ellátást követően pedig gyorsan a kórházba is szállíthatják a sérültet a pilóta körültekintő és gyakorlott kormányzásával.

A játék lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a kicsik képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét. Webáruházunkban további Playmobil City Life és City Action szettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek felépíthetik saját Playmobil világukat.

A figurák magassága: 7,5 cm
Csomagolás mérete: kb. 38,5 x 29 x 12,5 cm

Tartalom: 1 db mentőhelikopter, 3 db figura, 1 db hátizsák, 1 db hordágy, 1 db infúzió, 1 db orvosi táska és egyéb kiegészítők.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek