Ka-Blab! társasjáték

7 410 Ft
Adóval együtt )
174656_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-6 játékos

Leírás

Pörgős játék a szavakkal.
Bökd ki, mielőtt kifutsz az időből!


A Ka-Blab! családi társasjáték egy gyors és izgalmas játék a szavakkal, amely során a játékosoknak egy adott kategóriához tartozó szavakat kell felsorolniuk, mielőtt lejár az időzítő. A dobókockával való dobás fogja meghatározni azt, hogy az adott kategóriában az adott játékosnak hány dolgot kell megneveznie... de jobb, ha gyorsan gondolkozik! Ha a véletlenszerű ketyegő időzítő lejár, akkor kiesett, és le kell mondania az egyik zsetonjáról. Mennyi mesehőst tudsz megnevezni? Mi mindenért kaphatsz büntetést? Tengeri lények? Tudományos dolgok? Folytasd a játékot és sorold a dolgokat, amíg át nem kell adnod a kockát a következő játékosnak. Az a játékos nyer, akinek maradnak zsetonjai. A parti és családi társasjátékban található 200 kategóriakártya rengeteg meglepetést és kihívást tartogat majd mindenki számára.

174656.jpg


Tik-tak, KA-BLAB! - Gondolkodj gyorsan!

A játékosok minden körben felváltva dobnak a dobókockával, és annyi dolgot sorolnak fel a kártyán látható témához, amennyit dobtak. Addig folytatják a dobást és a dolgok megnevezését, ameddig át nem adhatják a lehetőséget következő játékosnak.

Véletlen időzítő

Gondolkodj gyorsan, bökd ki még gyorsabban! Az elektromos időzítő véletlenszerűen működik, így senki sem tudja, mikor fog lejárni. Amikor lejár, az aktív játékos elveszít egy zsetont.

Hangosan nevetős móka

A családi társasjáték nagyszerű szórakozást biztosít a játékosoknak 10 éves kortól. Az elektromos időzítő ketyegő hangja még tovább növeli a játék izgalmát.

Csomagolás mérete: 20 x 8 x 23 cm

Tartalom: 1 db elektronikus időzítő (bomba), 3 db dobókocka, 200 db kategória kártya, 18 db zseton, Használati utastás. A játék elemmel működik (2 x AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek