Falánk Szörny társasjáték

7 050 Ft
Adóval együtt )
203169_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás

Vajon kinek sikerül több játékot megmentenie a Falánk Szörnytől?

Ebben a mókás, könnyen tanulható, főképp kisebbeknek szóló társasban sosem lehet tudni, hogy mikor dühödik fel a szörny és szalad el a zsákmánnyal.

A Falánk Szörny megpróbálja felfalni a játékokat, a játékosoknak pedig az a dolga, hogy minél többet megmentsenek a kihúzott kártyák segítségével. Játék közben a színek és formák felismerésére van szükség, így azok a gyerkőcök is tudnak vele játszani, akik még csak ismerkednek a számolással. Az izgalom folyamatos, mert a szörnyfigura egyszer csak megelégeli a játékmentést, visszahúzza a nyelvét, és látványosan elszalad.




Mókás családi játék, amely során a gyerekkacaj garantált.

Csomagolás mérete: 27 x 23 x 10 cm

Tartalom: Falánk Szörny, 24 db kártya, 12 db játékbábu, játékszabály.

A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.



Szörny is, falánk is… Sorra lendültek a kezek a levegőbe a Piros csoportban, mert minden középsős ki akarta próbálni a játékot. Ahogy az egy kicsiknek szóló társastól elvárható, a szabályok pofonegyszerűek, még az a kisfiú is megértette két perc alatt, aki inkább az úton elzúgó, tekintélyes méretű markolót nézte.

Nem árultam el nekik, hogy a szörny igazából akkor mozdul, ha véletlenül hozzáérnek a nyelvéhez, vagy ha erősebb mozdulattal veszik le a játékokat a „játéktábláról”, így aztán a kék rémség mozgása valóban kiszámíthatatlan maradt. Akadt, aki magabiztosan vette le a trakit, mások félve nyúltak a mackó felé, a végén azonban minden gyerek felszabadultan kacagott, amikor a szörnyecske behúzta a nyelvét, és elindult világgá – jelezve ezzel, hogy a forduló véget ért és ideje számolni.

Számolás. Ez is a játék része, és ha valakik, hát az óvodások imádnak számolni. A kártyákon lévő ábrák egyértelműek, jól láthatók, a játékmenet pörög – 2-3 percnél biztosan nem hosszabb egy kör –, maga a szörnyecske látványos, így minden adott a vidám percekhez, vagy akár órákhoz.

Eleinte nem árt egy felnőtt jelenléte a technikai dolgokhoz, de hamar megtanulták a kicsik, hogy mennyire kell kihúzni a szörny nyelvét egy új partihoz, a gombot meg már a második kör óta ők nyomogatták – persze mindig az előző kör nyertese.

+ Jó pont: Akkor sincs baj, ha egy kicsit nyűgösebb gyerekek játszanak együtt, mivel a szabályokat hamar kooperatívvá lehet varázsolni. Ebben az esetben nem az nyer, akinek a legtöbb játéka van, hanem az a cél, hogy a gyerekek minél többet mentsenek ki a szörny karmai közül. Hopp, így már nincs is sírás…

Tartalom: Falánk Szörny, 24 db kártya, 12 db játékbábu, játékszabály. A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek