Playmobil: Múzeumi rablás adventi kalendárium 71347

9 350 Ft
Adóval együtt )
226230_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Karácsonyi múzeum látoga... vagyis rablás Playmobil városban!


A Playmobil Múzeumi rablás adventi naptárával a rendőrökért rajongó gyerekek számára izgalmassá válhat a sokszor hosszúnak tűnő adventi várakozás időszaka.

A 102 elemet tartalmazó játékszettben a rendőr motorral érkezik a bűntény helyszínére, ahol a vitrinekben rejlő értéktárgyakat (pl. nyaklánc, korona, pajzs, kard) épp ellopni készülő gazfickót pillanatok alatt nyakon tudja majd csípni. A keresőrobotok, a stukker és a bilincsek segítségével a rendőr gyorsan lekapcsolhatja majd a tolvajt - de ha a gyerekek szeretnék, a rabló akár egérutat is kaphat.
A figurák karjai mozgathatók, törzsük dönthető, fejük forgatható.

A játék lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, mindemellett az elemek rakosgatásával a kicsik finommotorikája és szem-kéz koordinációja is fejlődik.

Csomagolás mérete: 40 x 30 x 7,5 cm

Tartalom: 1 rendőr, 1 rabló, 1 pók, 1 sisak, 2 kesztyű, 1 pisztoly, 1 bilincs, 1 robot, 1 távirányító, 1 kulcscsomó, 1 zseblámpa, 3 deszka, 1 vitrin, 1 korona, 1 doboz, 3 drágakő, 1 nyaklánc, 1 csákány, 1 lovagpajzs, 2 kard, 2 festmény, 1 sárkányszobor, 1 jogar, 1 motorkerékpár.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek